Bel ons voor een afspraak:
0297 263 664
06 53 261 358

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor klein of groot onderhoud, reparatie en APK werkzaamheden. Wij hebben de ervaring en benodigde gereedschap voor alle merken voertuigen.

Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Daarnaast is het ook belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen. Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een 'beurt' gecontroleerd, bijgevuld en indien nodig vervangen. Wij werken met de nieuwste diagnose apparatuur voor o.a. het uitlezen van storingen.

Schade aan uw auto? Autobedrijf Wil Oudshoorn doet ook aan schadeherstel. Of uw ruit is beschadigd en moet vervangen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Autobedrijf Wil Oudshoorn Vinkeveen denkt met u mee! Wij zijn hèt adres voor een betrouwbare occasion voor regio: Het Groene Hart van Nederland; Vinkeveen ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht.

Bandenopslag
Heeft u geen ruimte voor de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Wij slaan uw banden graag op, geen probleem! Dit doen wij bij ons autobedrijf. Heeft u ze nodig, dan hebben we de banden direct bij de hand! Tijdens de opslag zijn uw banden uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand. Opslag van uw banden wordt altijd berekend per seizoen.

Wist u dat? Autobedrijf Wil Oudshoorn biedt u ook een buitengewoon breed assortiment van A-kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Tevens verzorgen wij de montage van al uw autobanden, dus ook zomer- en winterbanden.

Het wisselen van de banden kost niet veel tijd. Geniet van een heerlijk kopje koffie of glas thee, terwijl wij uw banden monteren of verwisselen.

Bandenmontage
Tegenwoordig is het niet vreemd om nieuwe autobanden via internet te bestellen. En dan? Autobedrijf Wil Oudshoorn uit Vinkeveen biedt u professionele service om uw banden te monteren. Een goede band verhoogt het rijcomfort, vergroot de veiligheid en verlaagt het brandstofverbruik.

Tip: Controlleer één keer per maand de bandenspanning. Een juiste bandenspanning is niet alleen belangrijk voor het brandstofverbruik, het is ook belangrijk voor de algehele veiligheid tijdens het rijden en verlengt ook nog eens de levensduur van de banden!

Het wisselen van de banden kost niet veel tijd. Geniet van een heerlijk kopje koffie of glas thee, terwijl wij uw banden monteren of verwisselen.

Wist u dat? Wij verzorgen ook de opslag van uw banden!


Impressie

Waar wij u helpen

Openingstijden

Maandag
08.30 - 17.30
Dinsdag
08.30 - 17.30
Woensdag
08.30 - 17.30
Donderdag
08.30 - 17.30
Vrijdag
08.30 - 17.30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Aangesloten bij

Contact

AUTOBEDRIJF Wil Oudshoorn
Demmerik 53
3645 EB Vinkeveen

T: 0297-263664
M: 0653-261358

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.wiloudshoorn.nl

© AUTOBEDRIJF Wil Oudshoorn